berdebar menunggu tarikh

hai ibu ibu dan bakal ibu , saya due date 7/7 .. ada yang sama bulan ke ? semua persiapan dh siap ke ? barang hospital saya semua dh ready . tinggal bawak diri bila2 masa je 😂 nak tanya barang hospital apa aje ibu2 bawak . sy kemungkinan beranak di kampung suami . hospital batu pahat hihi parents saya dh takde tumpang kasih sayang parents suami aje skrg ni . Alhamdulillah dapat mertua yang baik nak jaga saya waktu pantang , siap suruh beranak dkat kg sekali hehe

31 Balas

Alhamdulillah lah sy nih 4org ank x penah sekali pon mertua semawa berank kt rmh dy klu balik pantang pon mcm x pantang 😌 rezki sis tuuuu sekarang ank no 4 nih pantang sendri