Barang perlu di bawak hospitla swasta

Hi mommies. Nak tanya, siapa ada pengalaman bersalin hospital swasta 2021 time pkp ni? Selalu hospital swasta perlu bawak apa je untuk barang baby & ibu? Sebab dengar hospital swasta tak perlu bawak beria macam hospital kerajaan. Harap mommies bole share, tq! :)

1 Balas

Saya bsalin swasta mmg semua hosp sediakan.. baju pun pakai baju hosp, pampers, tisu basah pun hosp sediakan.. baju baby sy bawa byk tapi pakai sepasang masa nak balik.. xperlu bawa byk sgt bawak persalinan utk balik je..

3y ago

Oh i see. Okay tq mommy! 😍