Barang untuk bawak hospital

Hai semua boleh bagi tahu tak barang baby berpa helai untuk bawak hospital dengan barang ibu. Barang apa je ye kna bawak yee.bantu saya

4 Balas

Barang ibu. Baju utk discharge je mommy. Sbb dkt hospital pkai bju hospitl.. Bawakla klu ble disposable panty.. Alat2 mndian/tuala/stokin.. Baju bayi tu.. Sediakn 5 psg.. Tmsuk srung kaki&tgn. Selimut nipis dia.. Topi sbb hospitl sejuk. Sebaiknya asingkan beg mommy dr baby. Jd nurse ble tahu & mudh utk pkaikn baby dkt labor room nnti.. #TAPSupermoms

3y ago

ok terima kasih sis.

sy dulu bawa simple je.. baju bby 5psg baju mommy 4psg,tisu basah,lampin,gusuk bby, sgala kprluan mndi mommy,bedak bby stokin bby,topi bby... sis bleh je search dkt intrnt

3y ago

ok sis tq ye.

untuk ibu

nie