berdebar menunggu tarikh

hai ibu ibu dan bakal ibu , saya due date 7/7 .. ada yang sama bulan ke ? semua persiapan dh siap ke ? barang hospital saya semua dh ready . tinggal bawak diri bila2 masa je 😂 nak tanya barang hospital apa aje ibu2 bawak . sy kemungkinan beranak di kampung suami . hospital batu pahat hihi parents saya dh takde tumpang kasih sayang parents suami aje skrg ni . Alhamdulillah dapat mertua yang baik nak jaga saya waktu pantang , siap suruh beranak dkat kg sekali hehe

31 Balas

sama 7/7 . saya beli plastik yang dah siap label . saya bawa saje ikut tu sebab first baby .

Saya 6/7, brg dh ready tp diri sndiri rasa mcm belum ready lg nk bersalin 😂

12mo ago

hahaahh dh kluar anak nnti tak senang duduk kita

4/7 masih goyang kaki tnggu masa nak meletup 😂

12mo ago

sy 30/7 ape pun blm ready lg..brg2 dah beli cuma blm kemas lg..hehee

Eh sama dengan due date saya la😍 kita sama sama menunggu hari btw goodluck

sy due 12/7 ni. brg2 bru je stdnby dlm kreta. bdebar rsenye 😁

sama la..due 7/7.. brg2 siap dh tinggl msuk Keta ja

8/7. tunggu 37week above nanti pujuk baby keluar..

Sama mcm saya tpi barang tksiap simpan lagi 😅

Semoga d permudahkan segala urusan

12mo ago

amin❤️🥹

8/7 . blom siap smua persiapan ke hospital😂