Due Date.

Hai gais.. Siapa sini due date bulan 8.Dah beli barang baby sikit2 ker? saya 25/8/21 Anda?

40 Balas

30/8/2021.. InshaaAllah... baru beli ckit²,.. tp bju bby lom lagi.. byk lh blm beli.. 😅 sbb lom tau gender.. yg pasti nya akn bli dlm masa tdekat ni.. sbb sy tak larat dh jalan lama².. sakit betis dah..🤭

3y ago

sy x tau gender sis.. anak kepit.. 3kali scan pun sama.. anak x bagi kerja sama.. jd sy beli baju unisex je sis.. dah keluar nnt baru tambah.. skrg sy beli dalam 10helai dulu..