DUE DATE 19/8

siapa due date 19/8?

3 Balas

ehh sma lh kita tpi sya Blum ada tnda nak bsalin Bila dokter pakar check bukaan bru 1 cm dokter sruh pantau pergerakan bby jeee skrang kalau Blum ada tnda2 nk bsalin kena serah diri 23hari bulan ini lh takut bby stress dlm perut . doakan sya sis smoga bby cepat2 keluar and smoga sis juga cepat2 bsalin amen 🙏

8mo ago

congratulations sis ,Selamat berpantang sis doakan sya supaya Sya dpat bsalin dgn mudah amen 🙏 doakan bby cepat keluar ini tk sbar nk jumpa bby

saya sis...tapi takdak tanda lagii🥲

semoga lancar