due date blan 8

Siapa due date blan 8 ni

43 Balas

sy 31/8.. tp nurse kta myb bersalin awal sbb gdm on diet control.. huhuu.. tp mmg berharap bersalin mnggu 38.. hehe.. taknak lambat sgt..😊

Due sya 29 hribulan ni tpi kalau boleh nak baby keluar Bulan 8 😂 1/8 ke boleh sama bulan dengan sya 😂 hrijadi sya 13/8 huhu

Sama la sy bulan 8.. hopefully 31/8 biar sama daddy dia 😂.. moga kita semua dipermudahkan seminggu bersalin 😊

Sy 5/8/19.. tp semua org expect bby keluar awal 🤭🤭🤭

Sy 13/9 tp dktr dh ckap kna bsalin 2mgu awl.. Mgkin hjg2 bln 8...

5y ago

Kita sma due 13/9...tp sbb gdm on ubt..kena masuk ward masa 38week😊

11/8.. tak sabar nk jumpa baby. . anak first💕

🙋🏻13/8..sempat ke idok makan rendang..🤣

Ramai ye yg bulan 8 .. 13/8 😘😘

Sy 24/8..2nd baby

saya 24/8/2019