bleeding

Hai gais.. Normal ke kalau keluar darah awal pregnancy ni? Btw darah tu xde keluar byk sgt.. Sikit je.. N sakit belakang n cramp tu lain mcm..

105 Balas

Sy pernah tny cmni n ditegur oleh beberapa org😂😂.. N arini sy pegi jumpa doctor lg sbb pelik byk hari still spotting.. Kali ni jmpa doctor perbidanan terus.. At least die blh trg detailed hal ni kat kita.. Alhamdulillah.. Hari cuma nampak kantung je.. InshaAllah 2mggu lg kena scan lg.. Doc tu ckp ianya 'threathen misscarriage'.. Chances tu 50 50.. Then doc bg ubat hormon.. Utk kuatkan rahim.. Ada yg bleeding sbb kandungan luar rahim.. Ada juga sbb polyd.. Baik refer dgn pakar terus.. Doakan kandungan sy baik² saja..