bleeding

Hai gais.. Normal ke kalau keluar darah awal pregnancy ni? Btw darah tu xde keluar byk sgt.. Sikit je.. N sakit belakang n cramp tu lain mcm..

105 Balas

xkesah la drh tu ciput ke besa duit 20sen je pon . awk kne reffer hos tok check keadaan dlmn . kdg kita xtau ad msala rahim lemah . bole jdi tnde juga . sy 3kali preggy wlau pon ank prtama dn kedua sy aktif awl mengndg tpi xprnh bleeding ke kelua drh sikit2 awl preggy . bole juga jdi petnde kegugurn sis . baik awk check shje . yg sah kn normal ke x tu doc . bkn kita main agk2 . jgn ikot kata org sgt kata normal . lain org lain bdn lain pengalamn sis .

5y ago

xpe sy xmrh sis pon . mungkin sbb ank prtama . pengalmn tu msih xd lg . tpi d arap kn sis brwaspada la ye . tu je. wlau pn sis brtnye tpi kami pula risau kn sis . tu yg kdg ad yg tremosi . sbb risau keadaan janin dlm perot sis tu . da jdi mommy2 ni mmg sensetif sikit solan brgini rupa . uhuhu . pape pon Alhamdulillah la klau da check dorg kata normal . mungkin drh haid la tu .