Baby demam suhu turun naik

Hai, first of all, saya dh usaha n smpi skrg masih usaha ikut pelbagai tips yg mommy2 share dlm ni bila ank demam plus smlm dh bwk pegi hosp bila suhu cecah 38. Bby still mahu senyum , main cuma bnyk tdo. Susu pun x bnyk. Najis dia normal ke mcm ni. Suami ckp sbb saya puasa susu jadi cair. How? Tuam pkai kain bsah suhu turun. Pastu x lama naik balik. Susah hati.. em

Baby demam suhu turun naik
3 Balas

Baby 2 bulan 16 hari. Saya dh basahkn setiap pelipat, dia mmg pkai pempes je. Selimut pun x dpkaikn. Suhu still 37.5 cmtu.. nti nk try bunga raya plak. Makasih respon.

2y ago

cuba awk basahkan kepala baby dengan air asam jawa.bagi sampai lenjum kepala baby tu.