TTC DUA TAHUN

hai dah lama x bersiaran..Saya dah ttc hampir dua tahun tapi masih belum ada rezeki anak..doakan saya dan suami supaya di kurniakan rezeki anak ye ..Tak sabar nak ada baby

28 Balas

Saya pon ttc 7 tahun 😭. Ni baru disahkan pregnant. Allahu happy tak terkata, sujud syukur padaNya. Saya plan turun kan berat badan ingat amal kan susu hl untuk kurus. Skali Allah bg rezeki pulak. Masihh awal lagi kandungan ni tapi berharap die lahir sihat..

4y ago

Alhamdulillah..semoga ada rezeki sy dan org lain..aamiin