TTC DUA TAHUN

hai dah lama x bersiaran..Saya dah ttc hampir dua tahun tapi masih belum ada rezeki anak..doakan saya dan suami supaya di kurniakan rezeki anak ye ..Tak sabar nak ada baby

28 Balas

Cuba try minum jus mamariam.. Bnyak feedback boleh hamil..yg pnting doa usaha tawakal 😊😊😊

4y ago

In shaa Allah..

Xpe.. Bersabar n kuatkan hati ..Semoga dikurniakan rezeki.. InsyaAllah.. Aminnn...

Saya baru kawin. Doakan sy dan suami berpeluang begelar ibu dan ayah 😊

Aamiin. Doakan sy jugak. Semoga ada rezeki zuriat untuk kita dalam masa terdekat ni

5y ago

In shaa Allah..aamiin..mudah mudahan kita dikurniakan rezeki baby yang comel

semoga sis n sy d izinkn Allah tuk pnya ank sndri Amen... sy ttc ank ke3

5y ago

Inshaa Allah..aamiin..

Semoga Allah permudahkan urusan sis utk mendapat cahaya mata. Amiin

5y ago

Aamiinn..thankss ye

aminn semoga doa sis dimakbulkan

Sy doakan sis mendpat rezki anak..

5y ago

Aamiin..terima kasih ye

Amin. Semoga dipermudahkan.

5y ago

Aamiinn..terima kasih awak

Insyallah.. aamiin.