engaged

Hai btl ke kalau baby dh engaged awal akan bersalin awal 😫 32minggu

8 Balas

depend... ada kata klu lg byk berjln..lg cpt proses bersalin blh berlaku..mcm dlu ms sy admit 34minggu lahirkan ank sy...ms.stay nicu jg ank..ada yg tiba2 ms 32week bersalin normal..katanya sbb byk berjln..kmdian tetb rs mcm nk membuang dgn air ketuban rs mcm menitik..tgk2 ngam2 smpai hsptl trus bersalin..cpt je kluarnya..kata jiran katil sebelah sy la..ms sy stay di nicu ketika itu jg ank sy yg prem.......mg d pmudahkan segalanya..jgn stress2 ea sis..doa yg baik2.. in shaa Allah smua baik2 akn brlaku..aamiin

sy skg dh 32week msa 5/7/24 air ketuban pecah..terus masuk wad tp blm ada bukaan😣 td jm11am air kluar sikit je lps tu xada...huhuhuuuuu drg ada ccuk jarum tuk matangkn paru2 bby..10hri lh kna ddk kt wad ni.. ada x mcm sy ni

tak kot. sb i punye risau.. bile engaged terus balik kmpg.. tp few weeks jgk baru bersalin.. hahha

Tak de la ka... Sbb I pun engaged awal jugak.. Tapi due pun baby I x keluar.. Finally cezer

bergantung jga tu sis

baby engaged tu apa sis ?

4y ago

Baby dh msuk laluan sis.. Maksudnya dh bersedia utk bersalin..

Tak semestinya.

4y ago

Dh scan yg terbaru kedudukan baby okay ke?

depends