not engaged!

Dah 37week 3day baby tak engaged lagi. ade tak sesiapa mcm sya. hmmm, kalau x engaged next week kena refer dr. ? mcm mne nak bg engaged? #firstbby

5 Balas

sy isnin ni scan 37w3d .. mgu lps bby melintang,dr ckp klu isnin ni msih melintang dr bg tarikh operate.. aiyoo tkutnye . rse mcm awl je lg. sis dlu bby trun x kepala?

Prnh baca kalo blh bykkan brdiri, brjln n posisi merangkak, jgn duduk mnyandar, kna duduk badan ke dpan..

sis cuba exercise guna gym ball.. ada few steps yg baik utk engage position bby and induce labour

Sujud lame2 time solat..

Rajin2 bersujud..