Check up 36w engaged

Kepala baby dah engaged, biasa mmg lama ya dari engaged tu ke tanda bersalin?#firsttimemom #firstbaby

3 Balas

Ikut orng juga kot kalau sis rajin buat senaman makan laju la nnt bukaan tu. Saya pula masa scan 36w xengage lagi kepala baby. Ni isnin nnt 38w scan lagi harap dah engage la

8mo ago

Okay baik

Sy baby engaged 36w, 39w2d sakit contraction yg kerap, 39w3d bersalin

8mo ago

Okay baikk

sy kepala baby dah engaged 37wks tp 38wks da hrni blum ade tnda lg..

8mo ago

Okay