27w bayi menendang dibawah

Hai bonda, ada x bonda2 yg skrg sama dgn sy? Bayi sgt aktif, lepas makan kemain macam berzumba dalam perut..malam pulak dia punya tendang tu tendang ke bawah, betul2 rasa tengah2 jalan kluar dia tu..tendang yang sampai rasa ngilu ?

27w bayi menendang dibawah
4 Balas

sma mcm sy sis. skg ni sy dah full time housewife. lepas makan rest jap baru sy pegi baring sbb mmg xda ap nak di buat. time tu jugak rsa mcm dia menari sakan kat dalam. klau malam around jam9 ke 11pm tak thu apa yg di buat nyaa smpai herot perut dibuat nyaa. sangat2 aktif wktu malam.

pernah masa mlm kat wad. esknya dh nk czer. kaw2 dia tendang kena pundi kencing. smpai terkencing 2-3 kali jgk la atas katil. nasib ada nurse baik tlg tukarkan pelapik tu. 3 kali salin baju. 😂😂

sama.. sy dh 30w skrg.. mlm² kemain sakan dok berkungfu ap ntah.. time dok dlm keta nk g jln² kaw² dia main kt pundi kencing,

Hahahahaha berzumba that’s the best thing I’ve ever heard