22weeks, baby aktif normal ke

Hai mommiess.. Sy first pregnant.. Normal ke klu baby kuat tendang. Kdg2 dia tendang bhgian bawah, trus rasa nak terkencing.. Sllu area bawah n area pusat dia suka tendang n kacau ??? terkejut jgk kdg2 tgh rileks tiba2 menendang. Kuat pulak tu

10 Balas

sama mcm sy dlu..skrg sy 27w+..makin menjadi dia punya tendang, kadang nk tdo xleh sebab duk rasa org kejut tdo🤣..subuh xpyh pakai alarm skrg, kul 5, kul 6 dia start la keje menendang dia..maknye terkejut bangun lagutu je..tpi ready dgn tendangan dia kat bawah perut btul2 rasa kat ari2 tu, dia punya ngilu tu kadang terpikir dh nak teeberanak ke

3y ago

kn..😂😂.. kdg2 rsa kontraksi mcm nk beranak pon ada.. padahal kontraksi palsu jaa..😅

Normal la tu. Kadg rasa dia tendang tu macm bwah pun terasa ahhaha. Tgu kalau dah 6 bulan hhaah time tido pun bole rasa 🤣

5y ago

Mcm tgh berkarate pn ada jgk dlm perut ni.. Sbb baru je rasa baby gerak seminggu lebih lepas.. Mcm cepat sgt pula dia ada energy utk tendang kuat camtu 😂 blm lg klu 9 bulan 😮😮

baby sye pun asyik tendang bawah je. berapa kali dah nie kencing. lagi rse tendangan tu bila kita nak kencing

follow le tracker baby kt TAP ..ni stp week update pkmbgan haha.nk jd ibuu kne timbaa ilmuuu byk2..

its better aktif tendang dr takde langsung sis..if takde movement tu kena rujuk to ur kkia

hahaha.. ya normal.. sma mcm saya rsa skrg niey...😘😘

Normal, saya 16week dah rasa kicking

Normal je...

normal sis

normal