Baby tendang!

Jom share perasaan ibu2 kalau baby tendang.. hehe.. saya rasa seronok sangat bila dia tendang.. tapi, bila suruh, dia x tendang.. bila x suruh, banyak kali pulak baby kick.🤣🤣ibu2 lain macam mana pulak?#firstbaby #ingintahu #21weeks

8 Balas

masa mula mula tu kn macam kenapa perut ni, bila lama lama tu makin aktif dia menendang hahaha makan, tidur berjalan ke aktif je menendang tapi bila letak tangan ayahnya dekat perut dia tak bergerak langsung 🤣🤣

2y ago

Hahaa..dia xnk tunjuk kt ayah dia🤭

Baby sy aktif sgt menendang sampai time nak scan pun doktor ngan sonographer ckp aktif btl anak sy.. kdg tu menendang sampai sy pun terjaga xleh nak lena sgt.. apa pun moga baby kita semua membesar dgn sihat

2y ago

Samaa..yg scan pun kata, aktifnya baby🤣🤣

sme la week kita😆tapi esok Sy dh msuk 22w hehe,bby Sy ritu scan nmpk boy,mmg aktif lain mcm kdg2 ayhnya pun kata kuat btl dy tendang klau mlm laki siap pesan kat bby,bby tido ye Ibu nk tido😂

2y ago

Yesss..malam2 lagi aktif😆😆

btui2 ,rsa happy 😆klau dia c tendang ,sya mesti usik perut,smpai dia tendang 🤣klau tendang pelan2 pun sya usik 🤣skli dia bg tendangan padu,senak maknye 🤣marah gamaknya kena usik 😝

2y ago

Risau kalau dia x tendang kan🤭🤭

semalam saya & suami cerita dkt baby pasal semua dalam family tunggu dia. suami letak tangan dekat perut. dia tendang tak berhenti. suka dgr cerita kot 😂 #24weeks

2y ago

Haha lepastu bila nak record pandai dia stop!! geramm

Samaaaaa 😂😂😂, lagi part bila kita amek tangan papa dia nak suruh rasa baby tendang. Lamaaaaaaaaa baru ade, kadang terus tak tendang 🤣

2y ago

Hihi..dia xnk tunjuk🤣

Suka, first time mom here

2y ago

Me too🥰🥰

Alhamdulillah

2y ago

Alhamdulillah🥰🥰