cradle cap

hai. boleh share tips hilangkan cradle cap

4 Balas

Sy tiap2 hari sapu baby hair n body oil tu kat kepala. Sblum bb mandi sapu, then mndi basah kepala tu, lps mandi sapu lg oil biar kembang kuping tu spya senang dia tanggal. Sy gosok guna kain sapu tangan. Smbil menyusu bb syok gosok kepala dia hee.

Sy letak baby oil sebelum mndi..biar dlu kejap lpastu gosok2..msa mndi shampoo kejap clear..😂

Guna baby oil. Biar dalam 5 minit then boleh gosok lembut2 pakai tissue.

Sapu minyak zaitun