minuman yg sesuai untuk ibu mengandong

Saya nk ank keluar kulit bersih dan putih Minuman apa yg sesuai

13 Balas

air klapa, anak bersih & putih. sy dan somi bkulit sawo matang, tak putih tak kuning. tp org tua kata try mnum air klapa yg tak jtuh dkat rumput or lantai. . sy suru adik llki pegi panjat pokok klapa dan trus potong bg sy minum, anak sgt la putih smpi skg... org tak caya tu anak sy haha

Jus tembikai.. Air kelapa lepas 7 bulan.. Tp ikut genetik gak sis.. Tp tak salah kita mencuba daripada langsung tak usaha kan.. Nak anak cantik paras rupa leh amalkan surah yusuf, nak anak cerdik surah luqman..

Tak boleh nak tentukan warna kulit anak dengan minuman. Tu kait dengan DNA mak ayah.

Minum air kelapa,slalu bby kalau dh lhr kulit kepala jd berkerak kn ank sy tk pn bersih ja sy minum start 2bulan

4y ago

Yer ms 2bulan smpai la bersalin

klu mak ayah putih InsyaAllah nnt kuar putih la anaknya..

Air kelapa sis..anak sy lahir bln 12 aritu kulitnye bersih je..alhamdulillah

minum air kelapa je sis ..anal sy semua lahir bersih dan mudah.

Pd pdpt sy, semua anak lahir kulit bersih. Putih tu ikut genetik ?

Orang kata minum air kelapa sis ?

Minum air kepala selalu boleh ke ?