stress n takut

Hai assamualaikum smua ibu2...sy xthu nk mulakan Dr mn...21.10.19 ni sy akn buka buku pink tp yg sy risaukan ialah sy ngadung ank x sah...sy buntu..sy ad bgthu psgan sy tp dy. Mcm xambik Thu ...sy ase mcm dy buat sy mcm pelepas nafsu dy...sy dh ad ank girl tp. Sme jgk x sah...ank 1 tu ngn lki lain ank 2 lki lain....sy xthu Nk ngadu kt spe LG...sy tkt nk bgthu family Syy... Smpy sy pkir nk ggurkn je...8week lbh kndungn sy

35 Balas

Bukak je buku pink, xde masalah pun..demi keselamatan baby, biarlah awak dah buat keterlanjuran, janganlah hukum anak yang tak berdosa pulak.parents sentiasa akan marah anak, lainlah kalau diorang buat tak tahu, mungkin bila dah tawar hati.kena berdepan dengan risiko yang awak create sendiri, cuma lepas nie beringatlah sis, nak buat apa pun kena ingat maruah keluarga, kebajikan anak2.orang lelaki nie memang sentiasa akan gunakan perempuan untuk nafsu, tapi diorang nak kahwin diorang tetap mencari yang lebih baik.ubahlah diri, dekat dengan Allah, demi anak2 dan maruah diri..kalau sekali boleh dikata terlanjur, tapi sampai kali ketiga? Fikirkan masa depan anak2 yang tak sah taraf..bagi kita tiada apa..tapi bagi diorang, diorang yang tanggung malu kemudian hari.