stress n takut

Hai assamualaikum smua ibu2...sy xthu nk mulakan Dr mn...21.10.19 ni sy akn buka buku pink tp yg sy risaukan ialah sy ngadung ank x sah...sy buntu..sy ad bgthu psgan sy tp dy. Mcm xambik Thu ...sy ase mcm dy buat sy mcm pelepas nafsu dy...sy dh ad ank girl tp. Sme jgk x sah...ank 1 tu ngn lki lain ank 2 lki lain....sy xthu Nk ngadu kt spe LG...sy tkt nk bgthu family Syy... Smpy sy pkir nk ggurkn je...8week lbh kndungn sy

35 Balas

Oh dear..jgn gugurkan kandungan awk..ramai yg nak ank tp xde rezeki lg..apa yg awk buat awk kne berani tanggung risiko tu..kalau laki tu mcm x kesah je,biarkn je..awk nak paksa dy pun ssh jugak kalau dy cmtu..nnti lain pulak jdny..awk just jaga diri awk n ank2 je..apa org lain nak ckp,awk kne telan even pahit..pasal family awk tu,rasany awk kne bgtau dorg..incase anything happen to u,atleast dorg blh tahu..dorg mmg akn marah mybe tp dgr je la..mrh dorg tu bersbb,bkn suka2..syukur la kalau dorg mrh awk ke apa..tu tandany dorg msh ambik berat tentang awk..next time jdkn sbg pengajaran apa yg awk dah buat..jgn d ulang kesilapan yg sama..kalau awk ulang balik tu pilihan awk..kalau awk pilih utk ulang balik,awk kne bersedia dgn risiko yg akn dtg..jaga diri k..jgn stress,x elok utk awk dan bby..