stress n takut

Hai assamualaikum smua ibu2...sy xthu nk mulakan Dr mn...21.10.19 ni sy akn buka buku pink tp yg sy risaukan ialah sy ngadung ank x sah...sy buntu..sy ad bgthu psgan sy tp dy. Mcm xambik Thu ...sy ase mcm dy buat sy mcm pelepas nafsu dy...sy dh ad ank girl tp. Sme jgk x sah...ank 1 tu ngn lki lain ank 2 lki lain....sy xthu Nk ngadu kt spe LG...sy tkt nk bgthu family Syy... Smpy sy pkir nk ggurkn je...8week lbh kndungn sy

35 Balas

Maaf kalau saya cakap . Kalau anak pertama pun dah tak sah , pastu tak kawen .. mana mana laki pun Akan anggap awak ni bahan pelepas nafsu mereka .. sbb apa? Anak pertama pun awak dah tak kisah, Dan sanggup ulang lagi benda yg Sama .. sumpah saya cakap mana mana laki zaman skrg Akan pandang awak ni cuma bahan mainan diorang 🤗 kalau lelaki tu buat taktau ja atas apa jadi? Awak kena pikir balik, sebelum ni pun awak pernah buat benda yg Sama .. Dan tak berkahwin, yg lagi teruk boleh ulang .. tak mustahil laki tu tak pikir " alaa buat apa nak kesah laki sebelum ni pun awak boleh buat mcm tuh? APA lagi dia ? Saya pun pening nak cakap mcm mana, sbb kesian dkt awak ..

5y ago

Takpaa, apapun jangan gugurkan anak .. jaga kandungan baik baik yer .. pasal laki ka apa lebih baik takyah pikir apa .. diri awak kandungan awak lebih penting skrg ni 💕💕💕 takdaa sapa pun nak marah awak benda dah berlaku, marah semua takda gunaa .. skrg org semua mampu bagi awak semangat nasihat dkt awak ..