stress n takut

Hai assamualaikum smua ibu2...sy xthu nk mulakan Dr mn...21.10.19 ni sy akn buka buku pink tp yg sy risaukan ialah sy ngadung ank x sah...sy buntu..sy ad bgthu psgan sy tp dy. Mcm xambik Thu ...sy ase mcm dy buat sy mcm pelepas nafsu dy...sy dh ad ank girl tp. Sme jgk x sah...ank 1 tu ngn lki lain ank 2 lki lain....sy xthu Nk ngadu kt spe LG...sy tkt nk bgthu family Syy... Smpy sy pkir nk ggurkn je...8week lbh kndungn sy

35 Balas

Dh ada pengalaman dengan yg lama . Yg baru pun cik buat juga benda yang sama. Jangan ingat semua mudah je lepas tu buat lagi , lepas buat buat2 sampai bila? Allah uji cik masa awl2 lg anak pertama tu tp cik xsedar ke? masih buat juga dengan lelaki lain pula. Hadap je la cik. Hadap dengan senyuman dan ingat Allah. Sudah sudah laa tu. nnt bila org ckp lebih kata judge. Tp cik sendiri rosakkan diri. Cik minta kami bg moral support? Yes sure can. Tp kalau ni kali kedua berulang balik dgn lelaki lain pula tu. hummm semoga Allah lindungi cik dan anak2. Sekian.