kantung baby

hai, Assalamualaikum semua...sy nak tanya..ada tak yg macam sy...kalau di ikut kan usia kandungan dah 11weeks 4days...tp bila scan kali kedua still nmpak kantung shaja n tiada heartbeats lg..keadaan nie sungguh merisau kan sy..😭 gamba dibawah ialah scan kali kedua n kt scan tu tulis baru 5weeks 2days...

kantung baby
8 Balas

pengalaman sy pun mcm ni..ikut week dah besar tapi bila scan xikut week plk janin tu..doc kata mcm kandungan xjadi,2 mggu lg dia suh dtg lg scan..after 2 week sy g scan pun sama je mmg janin xjadi..doc suh prg bt buku pink kt kk n nnti refer spital..lps refer spital pun doc mmg dh comfirm kandungan saya x mnjadi..doc bagi tarikh klau dia xkluar sendiri kena dtg hospital bt dnc..mmg kena dnc sbb saya tggu dia trun sendiri xtrun2..sakit perut xde even kluar darah pun xde..jadi terpksa lh hspital cuci.. lps cuci period dtg sekali lps tu terus lekat balik.. insha Allah moga baik2 saje sis..perancangan Allah tu maha hebat..semoga awk kuat n xputus asa ye..

3y ago

Allahuakhbar.. insyaAllah awk...mogaa baikk² tuk sy