Kaki bengkak

Hai.. assalamualaikum semua.. kaki n tangan Saya dh start bengkak n jalan jadi terhuyunh hayang ? bila tanya family depa kata nak Bersalin dh.. dh sarat.. sekarang dh nak masuk 34week.. harap2 berat baby dh banyak Naik.. x nak jadi mcm second baby berat cukup2 n kena tahan 5 hari.. padahal dh 36w 1h.. doa2 Kan semoga baby kalini selamat n berjalan lancar segala urusan.. ?

1 Balas

Org tua sy pun ckp mcmtu jgk. Bengkak pastu surut, mmg dah tanda tu 😁😁 Harap baik2 sj, semoga dipermudahkan segala urusan 😉 https://my.theasianparent.com/kaki-bengkak-ketika-hamil/web-view?utm_source=search&utm_medium=app