pecah ketuban

Hai assalamualaikum.. saya sekarang 36week 5day..saya kena masuk wad dari 36week sebab nya turun darah.. jalan dah buka 3cm tapi saya tak rasa sakit apa2 pun.. jadi doktor suruh tunggu sampai 37week untuk pecah kan ketuban..sakit tak pecahkan ketuban tu? Sama sakit dengan masukkan ubat ke? Risau pulak..

3 Balas

Pecah kn ketubn x rsa ape cma lps tu akn rsa contraction yg lebih kuat dan kerap better pcah air ketubn dri masuk kn ubt.. msuk Kn ubt agk sakit jgk.. klau dh buka 3cm bnyk kn jln je insyaa allah nti bukaan akn cept.. moga di permudh kn urusn sis yew..

semoga dipermudahkan ❤