susu untuk preggy mommies

hai assalamualaikum nak tanya pendapat sikit. saya preggy mom 9 weeks tengah survey susu untuk ibu mengandung. yang mana mommies recommend antara anmum materna / enfamama a+ / frisomum?

1 Balas

assalamualaikum, hi mommy. hm. tiga² susu tu sy tk pernah minum sbb nurse tak recommend tapi nurse recommend minum susu fresh milk / full cream / low fat. so i preferred farm fresh milk. hb naik cantik. gula pun terkawal