Susu ibu mengandung

Salam ibu² semua, saya hamil anak pertama setelah hampir 11 tahun menunggu. Saya nak buat survey. Susu apa yg kebanyakan ibu minum ya.. Anmum? Enfamama? Similac? Frisomum? mamadil? Atau lain? Dan yg mana kurang gula

4 Balas

efferty mama.... yg susu2 mcm awak sbut kdg tkut sgkt gdm...walaupn tulis xde tmbahan gula..tp dh ckup manis..baby cpt bsar

11mo ago

so far okay2..sbb sy gdm on diet control..kalau buat bsp, minun efferty pagi2 time perut kosong xpnh naik pn gula..alhamdulillah

dulu dulu minum lazz. sedap. sekarg calla milk pun sedap. dua2 susu kambing

11mo ago

tu kwn ada bgtau calla milk pun sedap..mcm nak cuba sebab tak ada gula kan

Enfamama coklat. For me, anmum terlampau hanyir rasa dia

11mo ago

ok baik dear..thankyou feedback..ya anmum saya dh nak habis..nak kena bg habis then plan nak beli lain

Saya minum lazzsusukambing,