Sedih barang baby belum beli😔

Hai aslm ibu2 siapa yang ada lampin baby anda barang baby Terpakai ada yang sudi sedekahkan untuk saya ..saya sekarang sarat dah 35minggu ..risau apa pun xda tersedia ...saya xda suami ..dulu saya ada bekerja tapi sekarang x lagi😔risau hmm

2 Balas

minta tolong adik beradik, mak ayah, sedara mara dulu sis. org luar ni susah sikit bab duit2 ni takut scammer. tak ckp la sis scammer tp kena faham juga kerisauan org lg2 online ni. kena cuba minta org terdekat dulu.

mak saya kerja sampingan Kat kedai makan je sis

1y ago

apa boleh buat. nk mintak org sesaje ni bukan senang org nk bagi. lagi2 org tak kenal. takpelah moga dipermudahkan. sy nak tolong, sy pun nak beranak juga ni hujung bulan.