Barang baby n ibu tak beli lagi

Hmm tah la... due tak lama dah. 2 bulan je lagi. Tapi tak standby apa lgi. Komitmen banyak. Barang bby n mak pun tak beli apa. Try buat preloved baju2, tapi takde yang nak beli...kadang2 sedih n takut tak dpt sediakan... suami ada, tapi suami sorg yang bekrja...gaji tolak hutang semua dah tinggal berapa je.... 😭😭 Ya allah, permudahkanlah urusan ku dan suami.....🤲🏼🤲🏼😭 Sesiapa yang nak cari baju raya,jubah atau kurung size s/xs boleh wsp sy🥺 dreesss freesize pun ada...sy nak jual murah je, tupun utk beli barang baby. Harap ada yang sudi bantu saya.🥹

2 Balas

sis kalau x mampu nak beli brg byk2. beli yg wajib je dulu. baju, pampers, minyak telon, bedung, sarung tgn dgn kaki. beli shopee murah dri kedai. barut tu beli 6pcs je. towel baby. baju beli lebih dlm 15helai. beli preloved pon boleh. brg mommy beli maternity pad dgn pad je byk2. stokin kain seluar tu semua pakai je apa yg ada dkt rumah. sye pon utk brg mommy beli maternity pad je masa bersalin dulu. dgn breastpad. pump susu ke ape ke kalau awk x mampu x perlu. seluar stokin baju semua pakai yg ada dkt rumah. xyah membazir nk beli bru.

Semoga dipermudahkan urusan puan dan suami. Sy ada beberapa barang baby extra cobtoh mcm set tilam baby kalau puan perlukan