Persediaan barang baby

Hi mommies.. nak tanya seeloknya start beli barang baby bila ya? Ingat nk beli sikit2 dulu tapi risau awal sgt. Saya nk masuk 20w dah. 🤭 #firstmom #firstbaby

7 Balas

sy kumpul brng abg n kak masa kecik dulu... hnye nk top4 brang2 y xckup shaja... insyallah minggu dpn nk g bli brng lain

sy beli je sikit2.. beli time ade sale... 😂 takde laa rasa besar sgt belanja

sama, sy pon plan nak shopping barang baby bila dah scan gender 20w nnt.

msa first born, sayA start beli dah shelai dua time 5bulan keatas cmtu

xjd msalh nk beli awal . jngn awal sgt.. 20w+dh bleh beli sikit2

saya beli time 22w . tau jantina trus beli

sye mse 20w dh start beli sikit²