Memerlukan baju baby terpakai

Aslm ibu2 ada x Kat sini Baju baby yang dah terpakai saya nak sangat... Sebab sekarang saya dah 8bulan... Barang baby apa pun blum beli sebab saya x bekerja.. Suami pulak dah 2bulan meninggal... Siapa2 yang sudi boleh sedekahkan saya barang2 baby terpakai.. Saya terima dengan hati yang terbuka sangat..

1 Balas

wslm Ya Allah , smoga sis terus kuat dgn ujian Allah😢cuba sis pos d grup fb barang baby new preloved. mne tau ade rezeki org bg 😊 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma