Last period 25Jan2021

Ada tak yg mcm saya? Last period 25Jan2021. Sampai skrg xperiod lagi. Cek upt -ve. Selasa ni kena p klinik utk scan perut. ☹️☹️

Last period 25Jan2021
7 Balas

sya pun bgtu tu hri. pg jmpa doc. doc bg ubat. 1 mgu lps tu sy period. period kedua doc suru dtg balik doc bgi ubat ovulet. lps tu dtg balik doc ckp telur dah cantik. sya kena suntik. then 3 hri tu kena bsma suami. skg berhrp sgt lekat. 11/5 scan balik. balik2 cek upt still negatif 😌

Kadang period tak teratur pun punca susah nak pregnant. Lama ni sis awak late period, kena refer klinik cepat.

yeke , Saya pon dah 2minggu Tak period . bila cek upt -ve ..

lame sgt tu sis..may be mslh hrmon sis alami tu

3y ago

yup...same mcm saye..last peyed 1.2..sampi skang x peyed lg ..upt still negative..doc pun x galakkn amik ubt trun darh...ermmmm...

jumpa pakar dapatkn nasihat...

masalah hormon kot sis

mslh hormon tu