Posisi baring yang selesa

Hai ada tak yang macam saya tak boleh baring terlentang rasa lemas, rasa sesuatu yg menekan perut and sedikit sukar untuk bernafas. So untuk keselesaan saya terpaksa baring mengiring. Ada tak mommy yg sama mcm saya. Pregnant 9weeks ☹️

3 Balas

saya pun kalau tidur terlentang mmg rasa xselesa, rasa sesak nafas Dan jantung jadi laju....tapi saya tidur kdang mengiring ke kanan/ke kiri.....kalau terlentang saya tgk di google dibawah antara pelipat ke peha kena letak bantal supaya kaki jdi tinggi jadi kaki tu tak flat sgt masa baring...Dan saya dh amalkan alhamdulillah ok cuma ada kala kadg2 timbul rasa tak selesa

Mmg elok mengiring sbenarnya apatah lg kalau sesak nafas

nanti baby lg besar tidur duduk pun ada puan .

8mo ago

asalkan boleh tido je😂🤣