Berat naik 2kg at 35 weeks

Hai.. ada siapa yg mcm saya berat tetiba2 naik banyak plak dah hujung2 ni ? Dokter suruh monitor blood pressure je. Risau plak takut ada masalah nak bersalin nanti.

1 Balas

Sy start naik 2kg every 2w since 28w rasanya. Minum air gula setakat ni 2x and normal masak 1st. 2nd tak dpt result lagi. Check bp setiap 2 hari pun normal. Tapi asyik kena bebel je la dgn doc. Rabu ni ada check up tak tahu la naik brape. Sama jugak 35w 😂