Berat naik banyak

Ada tak kat sini berat naik banyak pastu dr suruh check blood pressure sendiri kat rumah? Nak tanya berapa harga bp monitor tu #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

jenis yg baik & bacaan tepat brand Omron & Rossmax. ni brand yg kk & hospital guna. agak mahal tp berbaloi beli & simpan dirumah. boleh monitor bacaan sendiri berkala. kalau awk rasa mahal, boleh buat di kk je. cuma leceh la kena ulang alik kk kan.