Period...

Hai.. Ada sesiapa tak pengalaman mcm sy.. Atau nasihat.. Mcm ni, ikut apps period, sepatutnya sy period 13/5.. Tapi lendir berdarah dan coklat coklat je dah start dari 7/5 sampai harini 15/5.. Belum lagi heavy period mcm setiap bulan.. So ada pendapat tak kena cek upt ke kena g klinik ke atau apa apa pendapat 😅 terimakasih

4 Balas

Saya pernah macam ni. Jumpa o&g, dr kata tak kira darah tu banyak atau sedikit, kalau dia dah keluar lebih dari 24jam, period lah tu 😊 kadang2 hormon. Kalau was2, boleh try check upt. Implantation bleeding pun biasa spotting 1-2 hari je tu pun setitik dua je.

check upt. if negative maybe period. kalau awak tak rasa yang tu period, then you can refer to doc.

nk jimat check upt..:).

maybe period..