Adakah saya keguguran?

Hi mommies! Nak tanya pendapat semua. Last month, hari pertama period saya ialah 14 November. Sabtu lepas, saya buat UPT sebab tak datang period. Dua kali test, dua2 result positive tapi faint line. So by right, kandungan saya dah 5 minggu. Hari ni 21 Dec, perut saya rasa cramp tapi keluar bleeding warna merah coklat. Bleeding sikit, tak heavy mcm period biasa. Saya keguguran ke? Normal ke bleeding masa 5 minggu? Thanks mommies!

1 Balas

Still bleeding ke ?

4mo ago

Sya lalui begini juga. tpi d suruh sya cek lgi tuk 21hari lambt haid.. tpi tdi sya cek xda negative 😭 tpi blm haid lgi.