Coklat terang

Period patut 20/5. Pada 19/5 dan 20/5 ada mcm spotting, cramp perut mcm nak period. sampai skg pon period tak mari lagi. Cek upt pon masih negatif. Boleh jd ke tu tanda awal kehamilan 🥴

1 Balas

lagi seminggu dua kalau still tak period, awak repeat upt test. if still negative jugak, maybe ada problem dengan hormon. banyak punca yang boleh leads to hormon problem eg; stress, tak jaga makan, berat badan tak terkawal.