Bayi ada ruam2 di bahagian blkg leher dan blkg

Hai. Ada kah bayi ibu2 sni pernah mengalami ruam2 di bahagian blkang leher dan blkang? Anak sya 7 bulan tiba2 ruam , muncul ketika berpeluh atau panas. Ada tips atau cream yg bagus utk hilangkan?

7 Balas

haritu anak saya pun ada naik ruam sikit dekat leher and belakang leher dia lepastu saya try bagi mandi dengan air suam and sabun kan pakai jenama Pureen lepas dari beberapa hari alhamdulillah dah pulih hilang terus ruam tu