Ni SPORTTY TAU APA, yang keluar warna hitam bulat tu apa?

Hai , 2 hari ada kluar darah coklat , sikit je , hari ke 3 keluar mcam ni darah .. tapi sekali je .. lpas tu stop .. tak kluar period pun .. just ada cramps kat bhgian bawah perut ..

Ni SPORTTY TAU APA, yang keluar warna hitam bulat tu apa?
5 Balas

Refer dr sis utk kpastoan.. Macam sy Bleeding masa prgnt..terus p checkup klinik swasta.. Alhamdulillah dr ckp baby aktif.. cumanya uri rendah dan mungkin dtambahkan dgn stress.. dr bagi surat refer klinik/hospital gov.. p klinik.. klinik minta p hospital.. bhagian emergency.. dr hospital checkup ckp bby aktif dan sihat.. uri rendah sbb kndungan awal lagi..

5y ago

Baru balik dari klinik sis .. ni Kira dah early miscarriage .. Dr dah confirm .. tapi utk saya tak kluar period lpas kena darah sikit ni .. dr suruh tunggu lagi 1 minggu bole period sdr

ѕαчα pσn ѕαmα.. αdα kєluαr dαrαh mcm níч. 8hαrí kєluαr dαrαh cσklαt.. hαrí kє 10 ttíвє pulαk kluαr drαh mєrαh mcm níч. n dαrαh tu mcm вlєndír.

5y ago

Saya Baru balik dari klinik sis .. ni Kira dah early miscarriage .. Dr dah confirm

Sis ade buat upt test ke bfore ni? Klau positif upt. Sis mmg confirmed preggy.. Sis trus je g klinik jmpe doc.. Klau x confirm sis buat la upt dulu dear

5y ago

Baru balik dari klinik sis .. ni Kira dah early miscarriage .. Dr dah confirm

hmmm berapa minggu ye. dh scan ke? better jumpa doc.untuk.kepastian.

5y ago

Saya Baru balik dari klinik sis .. ni Kira dah early miscarriage .. Dr dah confirm

sy juga cmni.. then kuar cmni

5y ago

Saya Baru balik dari klinik sis .. ni Kira dah early miscarriage .. Dr dah confirm