Give up dengan badan sendiri

Haha takde kaitan pun dengan pregnancy ke anak ke. Cume mommies pena tak ade pengalaman bilik ade bed bug atau pepijat? Saye penat laa tergaru sane tergaru sini. Takde tempat yang tak kene gigit. Semue ade kesan. Mommies buat ape ye? Saye bersyukur anak dengan husb tak kene sebab perit nak menanggung kegatalan tuh kite je tau. Semue da buat, tetap setisp malam saye diganggu. Lelah serabut mikir, sebab risaukan orang lain pulak kene terutama anak.

7 Balas

Cuba sedut guna vacuum tilam tu

6mo ago

Tapi saye taktau punca dari mane. Tengok tilam takde kesan pepijat