Adakah anda menghadkan perbelanjaan untuk makanan anda?
Voice your Opinion
Ya, saya mencatu makanan
Ya, hanya beli makanan asas
Tidak, saya tidak menghadkan perbelanjaan makanan

4004 respon

8 Balas

Sebelum pregnant sy hanya beli makanan asas. Tapi selepas pregnant, sy mula membeli makanan tambahan yg sihat utk kehamilan spt buah buahan, susu, yogurt, ubat ubatan dan etc. Dah xkisah yg penting baby dlm perut dpat zat sckupnya dan sihat. Its all about my baby now ❤

xkisah berbelanja brg dapur tp beli yg ASAs je sb xramai...msg2 mkn sejenis lauk je...kalu byk2 sgt mbazir jgk...baik beli yg btol2 perlu...

Tidak. Most of the time beli makanan keperluan, tapi kalau teringin sesuatu, beli je. InshaAllah ada rezeki lain 😁

Saya tidak kisah berbelanja pasal makan, asalkan tak membazir dan tak keterlaluan

ikut keadaan

Tidak.😅

Tidak

Nope