'Hadiah' lepas bersalin dapat bantu mengurangkan kesakitan isteri. Betul atau tidak?
Voice your Opinion
Betul
Tidak

3406 respon

14 Balas

tak mengurangkan kesakitan,sakit tetap sakit,lenguh tetap lenguh..cuma pemberian itu lebih kepada rasa dihargai,mengeratkan kasih sayang..🥰

rasa sakit tu tak kot..hilangkan rasa penat tu ya mungkin 😅😅 sbb terasa dihargai...

Rasa diri dihargai. Tp tak kisah pon kalau dia dah pandai jaga masa dlm pantang tu. 😄

kalau dh discharged dari wad baru kurang sakit..😂😂

Lebih kepada buat isteri rasa dihargai/dibelai

Mungkin buat isteri rasa di hargai

mbntu mceriakn rsa

of coss hehe

Betul sangat

Betul2