Siapa suka makan tembikai sini?

Sedapnya kalau dapat makan tembikai sejuk-sejuk kan🍉🤤 Cara makan tembikai mana satu yang best atau sedap bagi korang ya? 😍

Siapa suka makan tembikai sini?
48 Balas

A,C,D sedap n nikmat bila dapat makan n minum😋 .tp tula..bila sy makan buah ni automatik cpt kena asthma attck..jadi bila nk sgt2 makan tembikai just cuit sikit jnji dpt rasa..

Smua min. Tp paling nikmat min.. belah dua tembikai, mkn pakai sudu smbil layan nefflix

d . hehe. nk minta opinion mommies here.. ugk 1st trimester perlu mkn apa ya? vitamin dll?

3y ago

woahh terima kasih😊

semua .adui terus terliur niii

suka sgt☺️☺️

semuaaaa diats

semua suka

c dan d

C dan D

semuaaa