Sedapnya makan ni dengan....

Haaah sambung! Siapa sini suka makan roti ya?? Apa 2 makanan yang sedap dipadankan bersama dengan roti bagi korang ek? Min kalau dapat sambal ikan bilis yang krup krap dengan nutella pon dah pejam mata nikmatnya ? ?

Sedapnya makan ni dengan....
79 Balas

bakar dulu dan sapu peanut butter celop roti dlm telor dan bakar dl AF

cicah dgn milo... sedap gila... menu lepas klua labour room?

telur setengah masak & kuah kari. Yg penting roti tu kena bakar

Buat telur hancur dengan cicahh ngn sambal sardin sedappp huhu

Sapu Majerin pstu tabur gula, @ cecah gn air teh O… sedpnya

cicah dengan kuah kari ayam dan buat inti sambal sardin

Saya cicah ngan air milo je ? asalkan perut kenyang

milo, sardin (roti sandwich) kaya, jem, daging kering

kuah kari peanut butter choco..cheese+ telur dadar..

roti kosong?sungguh enak dimakan begitu saja