Dilema Ibu Bila Shopping Online

Haa... Siapa buat perangai macam ni? Baik ngaku cepat! ?

Dilema Ibu Bila Shopping Online
108 Balas

Hahaha..btul la..tak nak suami tau terutamanya bli bju atau tudung..sb nak bgaya kat suami tgk pakai comei..tp tak sempat pakai..suami buka dlu..hilang surprise...

Suka beli online jugk..tapi duit sendiri je..adress letak office..tapi bila suami jemput balik keje, ada nmpk barg kat tangan mesti tanya..😁😁

suami sy lagi suka..dia sruh beli lagi kalau teringin pape..lagi girang sy add to chart...😂kdg2 sy pula xnk beli sbb xnk susahkan dia...🤣

Suami redho je bila tahu isterinya beli online beberapa bulan sebelum bersalin fan dalam pantang. Barang pun address office suami..

Sy xtkt sbb barang anak kebanyakan mak ybg beli..tau2 Smpai je Dkt umah....bile suami tanye...sy ckp mak belikan...sy xmntk pon...

Guna alamat tmpt kja suami senang. Xterkejar nk cari tudung time abg posmen dtg 😅. Nk pulak kena time tga mnyusu. Berdesup 🤭

Sya.. X bli nnt gelisah jer.. Dha bli.. Rsau pulak.. Bukan takut. Tp husben suka menyakat.. Biasa la pantun satu... 😁😁😁

my husband ok je. bcz online barang lebih murah especially kalau beli dari china... + malas nak bersesak sama. 😬😬😬

Sy pula mesti bgtau hasben ape sy beli sb rase tak sedap hati kalu xbgtau. Klu dy marah, kite buat muka cumel je hahaha

Hubby sy klu dh nmpk brg online smpai umh....dye xkate pe pn...jnji brg yg kte bli ad hasil nye...bkn skdr hiasan...