Berapa kerap anda pergi ke gym bersama keluarga dalam sebulan?
Voice your Opinion
Setiap minggu
2-3 kali sebulan
Sebulan sekali
Tidak pergi ke gym

4902 respon

15 Balas

Xpernah pergi. Dan x tau mcm mn nak guna alat2 dlm gym tu😂 risau jadi rusa masuk kampung

No gym ..kecuali stay kt hotel.,ambil kesempatan buat gym.kt hotel bersama family

Gym kat rumah. Complete family beli utk gym khas. Just rajin dgn x je.

sblm prgnt mmg aktif zumba.2 kli 1minggu..skrg zumba dkt rmh, 😅

Saya pergi setiap hari kecuali jumaat dan sabtu. Sebelum preggy

bersenaman selalu g taman je. #30Nov20  #TAPSuperMoms

Gym. Zumba. Yoga... X pernah p 😂😂😂😂..

Tak pegi gym tp brzumba d rumah sndri workout😉

Kat rumah dah ada banyak alat senaman

tidak pernah pergi ke gym