scan usg in jb..

hi guys..kawan-kawan sekitar johor bahru boleh suggest dekat mana bole scan detail baby yang 3d harga bawah rm100? macam semalam sy scan di klinik dr suria rm75/2d,saje nak tgok prgnant brape week...

29 Balas

Kalau google klinik murah untuk scan baby jb ada keluar tak? boleh tengok review dekat situ okay ke tak atau murah ke tak...

saya tak pasti mana yang okay tapi kalau nak harga yang berpatutan boleh try klinik maizatul. murah pun murah jugak

Sis try scan sini.. saya selalu buat scan dekat klinik ni.. memang memuaskan dari segi scan, harga dan layanan

Klinik maizatul kota masai 4d rm100 awak ☺️ 2d RM40-60 kalau details scan rm70 je awak ❤️

Alamak sis saya bukan orang jb tak dapat nak tolong suggest klinik scan baby dekat jb. sorry ya

Cri kt google klinik yg ad buat ultrasound.. then call dlu stu stu tnye hrga..

Klinik medina kolam ayer murah sis. Doc pun friendly

Try klinik ni sis..saya selalu buat kat sini

Dekat kulai kelinik siti 4d 80 2d rm40